Kani CV-050 M

Fiksu ja todella edullinen olkalaukku suorastaan Pyytää päästä mukaan kuvausmatkalle. Itse laukku on huomaamaton – mutta tarrakiinnitys ei.

#Kameralaukut #Kani
7.9

Uuden kankaisen olkalaukun takana on kiinalainen Kani. Laukkuun mahtuu järjestelmäkamera ja kaksi pienehköä objektiivia, joten se sopii hyvin lyhyemmille kuvausmatkoille. Se on ulkonäöltään huomaamaton, nykyaikainen ja kätevä laukku, joten se sopiikin kaupunkiin suuntautuville kuvausretkille. Runkoon kiinnitetylle telelle ei ole tilaa, ja laukku suljetaan hyvin äänekkäällä tarranauhalla, joten se ei vihreästä maastonväristään huolimatta sovellu linturetkille taikka ylipäänsä tilanteisiin, joissa on tarkoitus kuvata huomaamattomasti.

Materiaali ei myöskään pidä vettä eikä siis sovi käytettäväksi sateell, ja voi imeä vettä märässä metsässä maahan laskettuna. Laukussa on useita pieniä taskuja, mutta niissä ei ole vetoketjuja, minkä vuoksi muistikorttien ja muun pienen säilyvyydestä ei ole täysiä takeita.
Laukussa on kaksi irroitettavaa sisätaskua. Sekä laukku että sisätaskut ovat ohuesti vuorattu, ja kalusto voisi olla paremmassa suojassa. Olkahihna on olkapään kohdalta vahvennettu, mutta ei tarvita paljoakaan lastia, ennen kuin se alkaa painaa. Lisävahviketta tarvittaisiin.

Arvio

Kätevä ja nykyaikainen olkalaukku, joka sopii hyvin kaupunkireissulle, kun tavaraa ei ole paljon. Laukku ei ole kovin huomaamaton, koska tarrakiinnitys on liian äänekäs. Myöskään laukun taskuissa ei ole vetoketjuja, mutta ainakin hinta on edullinen.

Ominaisuudet

Merkki
Kani