Lowepro Flipside Sport 15L AW

Valokuvausreppu, joka on tarkoitettu aktiiviselle harrastajalle, mutta on niin hyvä, että sitä kannattaa laiskemmankin harkita.

#Kameralaukut #Lowepro
9.1

Nimessä oleva ”Sport” kertoo, että reppu sopii vain energisimmille kuvaajille. Sehän on Lowepron kohderyhmä ollutkin, mutta Flipside Sport 15L AW on niin erinomainen reppu, että innostuimme siitä heti – se sopii muuhunkin käyttöön. Sitä on ensinnäkin nautinto kantaa. Se on kevyt, istuu mainiosti ja siinä on hengittävä, hiostamaton pehmustus. Lisäksi se on niin kapea, ettei se häiritse käsien liikkeitä. Ja kuitenkin se on riittävän suuri suurelle järjestelmäkameralle ja valovoimaiselle 300 mm teleobjektiiville. Sisustaa voidaan luonnollisesti muunnella tarpeen mukaan, ja pehmuste suojaa hyvin välineistöä. Laukku voidaan siirtää mahan päälle ja ottaa varusteita ulos riisumatta reppua ensin selästä. Se käy hyvin, ellei reppua pakata aivan täyteen tai jos päällimmäisenä ei ole jotakin todella raskasta. Materiaalit ovat tukevia, ja vetoketjut toimivat juuri kuten pitääkin. Reppuun voidaan kiinnittää jalusta ja vesipullo, mutta esimerkiksi tablettitietokoneelle ei ole omaa lokeroa.

Arvio

Todella hyvä valokuvausreppu. Sitä on ilo kantaa, ja se on kehyt ja tukeva. Suositamme lämpimästi Flipside Sport 15L AW:tä jos mukana on kuljetettava järjestelmäkameraa ja paria objektiivia. Itse hankimme sen joka tapauksessa.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro