Lowepro Flipside Sport 20L AW

Malliston suurimpaan reppuun mahtuu maisema-kuvaajan koko kalusto, mutta vetoketjujen rimpsut ovat tiellä.

#Kameralaukut #Lowepro
8.7

Flipsiden nimi tulee käännettävyydestä. Hyvin istuvat olkaimet avataan ja reppu kierretään vartalohihnan varassa vatsapuolelle. Reppu on kuvaajan edessä selkäpuoli ylöspäin, ja kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Ellei tämä käyttötapa miellytä, repun voi tietysti ottaa selästä ja asettaa maahan, minkä jälkeen se voidaan avata ja kalustoon päästään käsiksi tavalliseen tapaan. Repun etupuolen vetoketjun kautta ei kalustoa tavoita, vaan sen alla on pieni tasku papereille, rahalle, muistikorteille ja sen sellaiselle. On ärsyttävää joutua pujottelemaan hihnojen ohitse päästäkseen käsiksi kalustoon, mutta ylöspäin avautuvat hihnat eivät ainakaan pääse likaantumaan. Olisi kuitenkin kannattanut suunnitella ne käytännöllisemmiksi.
Vetoketjujen suuret silmukat ovat tyylikkäät ja retrotkin, mutta takertuvat kaikkeen mahdolliseen. Osastointi on sensijaan onnistunutta. 20L:ään mahtuu täyden koon kamera, vakio-objektiivi, laajakulma, tele- ja makro-objektiivi sekä akkuja, suotimia ja muuta sälää.

Arvio

Flipside Sport-malliston suosikkimallimme, jossa on tilaa ja suojaa suurellekin kuvauskalustolle. Taskuissa on lisäksi tilaa pikkutavaralle, mutta ei esimerkiksi vaatteille tai ruoalle. Pisin miinus tulee kuitenkin siitä, että vetoketjujen pitkät nauhat takertuvat kiinni joka paikkaan.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro