Lowepro Urban Reporter 250

Olkalaukun materiaalit ovat laadukkaat ja laukussa on hyvin tilaa varusteille. Laukku sopii esimerkiksi katukuvaukseen, mutta pari puutetta siinä on.

#Kameralaukut #Lowepro
7.3

Lowepro tunnetaan korkealaatuisista kameralaukuistaan. Myös Urban Reporter 250:n materiaalit vaikuttavat kestäviltä, ja tilanjakajat antavat kuvauskalustolle hyvän suojan. Laukussa on riittävästi tilaa valovoimaisella objektiivilla varustetulle järjestelmäkameralle, kolmelle lisäobjektiiville sekä kannettavalle tietokoneelle, jossa on enintään 13 tuuman näyttö. Laukku on sen verran syvä, että siihen mahtuu 70–200 mm:n teleobjektiivi. Urban Reporter 250 painaa 1,2 kiloa, mikä on ehkä katukuvauksen harrastajaa ajatellen turhan paljon. Hyvän olkahihnan ansiosta kantomukavuus on kunnossa. Samaa ei voi sanoa laukun avaamisesta ja sulkemisesta. Ulompi läppä suljetaan pienissä hihnoissa olevilla painonapeilla. Napit takertuvat helposti niihin metallirenkaisiin, joiden läpi hihna on tarkoitus pujottaa. Tämä on hidasta. Laukun irrotettavan kameraosaston päällä on tarroilla suljettava läppä, ja hankalaa senkin käyttö on. Nämä voivat tuntua pikkuseikoilta, mutta päivittäisessä käytössä ne ärsyttävät.

Arvio

Urban Reporter 250 tyylikkäämpi kuin moni muu olkalaukku, mutta suunnittelussa tyylikkyys on käynyt käyttömukavuuden edellä. Laukun läpän sulkemistapa on päivittäisessä käytössä ärsyttävä. Tämä on sitä ärsyttävämpää, kun laukku olisi muuten hyvä.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro