MANFROTTO Pro-Light 3N1-35

Tässä Manfrotton vankassa selkärepussa yhdistyvät kuljetus- ja valokuvaus-laukku. Reppu on pullollaan nerokkaita yksityiskohtia. Hinta on kuitenkin kallis.

#Kameralaukut #Manfrotto
8.7

Manfrotton ja israelilaisen laukkuvalmistajan Katan yhdistyttyä myydään niiden molempien laukut nyt Manfrotto-merkkisinä. Erittäin vankkojen ja tyylikkäiden laukkujen ja reppujen tekijänä tunnettu Kata saa siis uuden tulemisen. Se näkyy muun muassa uudessa Manfrotto Pro-Light 3N1-35:ssa, joka jatkaa Katan perinteitä. Reppu on todella vankka, ja varusteisiin pääsee käsiksi kolmea reittiä. Tilaa on 70-200 mm:n objektiivilla varustetulle järjestelmäkameralle, kolmelle vaihto-objektiiville ja salamalaitteelle. Tilaa riittää vielä 15-tuumaiselle kannettavalle tietokoneelle sekä kännykälle ja tarvikkeille. Laukussa oleva sadesuoja voidaan kääntää sen päälle. Olkahihnat saa piiloon, minkä jälkeen laukkua voidaan käyttää rintareppuna. Kaipasimme kuitenkin mahdollisuutta kääntää laukun koko etuosa ylös, koska silloin koko kalusto olisi käsillä yhtä aikaa. Laukku sopii erittäin hyvin sekalaisten tavaroiden kuljettamiseen, mutta se on hiukan liian suuri ja jäykkä käytettäväksi pääasiallisesti valokuvauslaukkuna.

Arvio

Pro-Light 3N1-35 sopii tavalliseksi kuvauslaukuksi viikonloppumatkoille ja pidemmille reissuille. Se on tilava, ja kalustoon pääsee käsiksi monella kätevällä tavalla. On harmillista, että koko sisältöön ei pääse käsiksi yhdellä kertaa. Hintaakin on hiukan liikaa.

Ominaisuudet

Merkki
Manfrotto