Manfrotto Tri Backpack L MB MA-BP-TL

Tilava valokuvaajan reppu on kestävä, ja siihen mahtuvat tarpeelliset objektiivit. Leveä reppu on tosin kömpelön näköinen.

#Kameralaukut #Manfrotto
8.5

Manfrotton uusi reppu on tehty innokkaille kuvaajille, jotka kuljettavat mukanaan paljon varusteita. Selkärepun nimitys on Tri, ja sillä tarkoitetaan kolmea tapaa kantaa sitä. Reppu kulkee mukavimmin selässä, mutta sitä voidaan käyttää myös olkalaukkuna tai pitää vatsalla. Repun saa myös pyöräytettyä nopeasti selältä vatsapuolelle, joten kameraan pääsee käsiksi heti. Reppua voi hyödyntää myös kyynärtukena, jos pitkä objektiivi on erityisen painava. Selkäreppu on niin tilava, että sen keskilokeroon mahtuu järjestelmäkameran lisäksi jopa kuusi objektiivia. Niihin pääsee tosin käsiksi vain ottamalla repun selästä. Päällä on pienempi lokero, jossa kameraa voi pitää helposti saatavilla nopeita tilanteita varten. Ulkoiselle salamalaitteelle on myös tilaa, ja repussa on pehmustettu lokero enintään 15-tuumaiselle kannettavalle koneelle. Kantohihnat on myös pehmustettu niin, ettei painava lasti tunnu pahalta selässä. Itse reppukin on pehmustettu kunnolla, eikä sadettakaan tarvitse pelätä, sillä repun mukana saa sadeviitan. Leveä laukku voi näyttää kömpelöltä, mutta hinta on kohtuullinen.

Arvio

Selkärepusta on paljon apua, kun kaikki objektiivit pitäisi saada mukaan kuvausretkelle. Varusteet pysyvät suojassa sateelta ja iskuilta, ja pehmustettua reppua on mukava kantaa. Hinta on kohtuullinen, mutta leveä muotoilu saa repun näyttämään kömpelöltä.

Ominaisuudet

Merkki
Manfrotto