Canon PIXMA MG7150

MG7150 eroaa testissä olevasta pienemmästä MG6450-tulostimesta muun muassa siten, että siinä on isompi, kosketusherkkä näyttö, jonka ympärillä on valaistut käyttökytkimet. Se ei varsinaisesti helpota käyttöä, mutta sen ansiosta tulostin näyttää varsin tyylikkäältä.

#Tulostimet #Canon
8.5

Selvä parannus pienempään malliin verrattuna on se, että yhden asemesta laitteessa on kaksi paperialustaa, jotka sijaitsevat laitteen alaosassa. Jos tulostus aloitetaan, kun tulostimen etuosa on suljettuna, se avautuu automaattisesti, kun tuloste on valmis. Tulostuksen meluksi mitattiin noin 58 desibeliä, ja melun laatu havaittiin selvästi vähemmän häiritseväksi kuin testissä olevassa halvemmassa mallissa. Laitteessa on testin monipuolisin kortinlukija, joka lukee SD-, CF- ja xD-kortteja.
Laite käyttää samoja värisäiliöitä kuin testissä oleva pienempi malli, mutta siinä on lisäksi kuudes väri, harmaa, josta on hyötyä etenkin mustavalkokuvia tulostettaessa. Kuvanlaatu on hyvä, kuvat ovat teräviä ja yksityiskohtien toisto hyvä. Testiarkista saatiin erittäin värikylläinen vedos. Skannattujen valokuvien värit olivat hieman himmeät, eikä laite terävöi kuvia kovin voimakkaasti. Nämä puutteet voidaan korjata kuvankäsittelyssä, mutta itse skannaukset eivät ole yhtä hyviä kuin testivoittajalla tehdyt.

Arvio

MG7150 on toiminnoiltaan melko nopea. Se on ulkomuodoltaan miellyttävä, mutta on toimiessaan kohtalaisen äänekäs. Kuvanlaadultaan se ei ole aivan parhaiden tasolla.

Ominaisuudet

Merkki
Canon