Canon SELPHY CP910

Canonin uusi postikorttitulostin tulostaa muistot langattomasti ja myös erittäin laadukkaasti. Sitä on mukava ja helppo käyttää, mutta sitä ei todellakaan voi sanoa hiljaiseksi.

#Tulostimet #Canon
8.3

Selphy CP910 on pienikokoinen pöytätulostin, joka tekee kymppikuvien tulostamisesta helppoa. On kätevää, kun käymässä on vieraita tai halutaan tulostaa postikortteja lomalta, ja tulostamaan päästään saman tien. Paperi asetetaan pienen koon varmistamiseksi muoviseen pidikkeeseen, joka liitetään tulostimeen. Kokonaisvaikutelma ei ole kovin pieni, mutta ainakaan ei tule ongelmia pölystä, jota muuten laskeutuisi paperille. Tulostin on äänekäs käynnistää ja käyttää, mutta se on helppokäyttöinen, ja tuloste valmistuu vajaassa minuutissa. Valokuvia voidaan tulostaa langattomasti esim. tietokoneelta, puhelimelta tai taulutietokoneelta. Tulostaa voidaan myös muistikortilta tai usb-muistilta. CP910 on sublimaatiotulostin, jossa värit tulostetaan nauhalta yksi kerrallaan. Kuvista tulee laadukkaita. Niiden kontrasti ja värikylläisyys ovat erinomaiset ja terävyys hyvä, mutta hyvälle monitoimitulostimelle ne eivät pärjää. Mallia saa valkoisena tai mustana. Valikon kieli on englanti, suomen kieltä ei ole.

Arvio

Kätevä pöytätulostin, joka tulostaa langattomasti tietokoneelta tai esim. puhelimelta, muistikortilta tai usb-muistilta kymppikokoon. Kuvanlaatu on hyvä ja laite helppokäyttöinen mutta äänekäs, ja valikko on englanninkielinen. Kuvia on vaikea nähdä pieneltä näytöltä.

Ominaisuudet

Merkki
Canon