Cullmann Carvao 832MC

Carvao 832MC on tehty kiinteästä alumiinista. Jalat ovat vahvaa hiilikuitua ja paino tämän ansiosta vain 2,2 kiloa. Yksi jalka voidaan ruuvata kiinni keskipylvääseen, jolloin saadaan monopodi.

tekijä Välineopas #Jalustat #Cullmann
9.1

Saksalainen Cullmann on käyttänyt alumiinia tämän vaativille harrastajille suunnatun jalustan nivelissä ja liikkuvissa osissa. Jalat ovat hiilikuitua, joka vähentää painon vain 2,2 kiloon, mukaan lukien jalustan tukeva kuulapää. Sen päällä on kaksi säätöruuvia, ja pienellä ruuvilla säädetään kuulan tiukkuutta ja löysyyttä, mikä on kätevää raskailla laitteilla kuvattaessa.

Jalkojen halkaisija on 3,2 cm ja ne kallistuvat 180 astetta, joten keskisalko kääntyy makroasentoon. Yksi jalka voidaan ruuvata kiinni keskipylvääseen, jolloin saadaan monopodi. Suurin työkorkeus 180 cm antaa hyvän työasennon kaikissa olosuhteissa. Jalusta toimii erittäin vakaasti sekä suuren että pienen järjestelmäkameran kanssa.

Conclusion

Jos tarvitset erittäin tukevan ja kevyen jalustan raskaalle kalustolle, Cullmann on todella hyvä valinta. Se on tehty huolella pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Ominaisuudet

Merkki
Cullmann