DJI OSMO Mobile 3

Markkinoilla on moniakin gimbaaleja älypuhelimella kuvattavien videoiden vakauttamiseen, mutta ne ovat niin isoja, että niitä ei aina tule otetuksi matkaan.

tekijä Välineopas #Jalustat #DJI
9.1

Markkinoilla on moniakin gimbaaleja älypuhelimella kuvattavien videoiden vakauttamiseen, mutta ne ovat niin isoja, että niitä ei aina tule otetuksi matkaan. DJI:n Osmo Mobile 3:n voi taittaa kokoon niin, että se mahtuu takin taskuun. Se on edistysaskel, eikä ergonomiasta silti ole tingitty. Jos kuvaamisen käytetään DJI Mimo -sovellusta, kahvan painikkeilla voi esimerkiksi zoomata tai valita tarkennusalueen. Painamalla kahvan etuosan painikkeita pari kertaa voi myös siirtyä puhelimen kamerasta toiseen. Osmo Mobile 3:n hinta on hyvin kohtuullinen, ja tasapainottaminen sujuu sillä mukavasti. Otoksista tulee yhtä vakaita kuin suuremman edeltäjän avulla. Maksamalla 30 euroa lisää saa tukevan laukun ja pienen jalustan.

Conclusion

Osmo Mobile 3:n hinta on hyvin kohtuullinen, ja tasapainottaminen sujuu sillä mukavasti. Otoksista tulee yhtä vakaita kuin suuremman edeltäjän avulla. Maksamalla 30 euroa lisää saa tukevan laukun ja pienen jalustan.

Ominaisuudet

Merkki
DJI