Manfrotto BeFree GT Carbon

BeFree GT ­Carbonin jalat ovat hiilikuitua, ja se painaa vain 1550 grammaa. Se kestää 10 kilon painon, mikä on useimmille enemmän kuin tarpeeksi.

tekijä Välineopas #Jalustat #Manfrotto
8.9

BeFree GT ­Carbonin jalat ovat hiilikuitua, ja se painaa vain 1550 grammaa. Se kestää 10 kilon painon, mikä on useimmille enemmän kuin tarpeeksi. Testasimme jalustaa ­Nikon D850:llä ja 70–200 mm F2,8:lla, ja jalusta pysyi hyvin vakaana.
Suurin korkeus on 162 cm, mikä on hyvä matkajalustalle, joka kokoonpainettuna on 43 cm:n pituinen. Kuulapäässä on kaksi säätöruuvia. Toinen hoitaa vaakasuoraa liikettä esimerkiksi panoraamakuvissa ja toinen kuulapään pyörimistä. Ruuveja on helppo säätää ja ne ovat sopivan tiukat. Kuulapäässä on hyvä pikalukitus, joten kameran saa helposti kiinni ja irti. On nokkelaa, että kiinnityslevy on yleisen ARCA-standardin mukainen, joten sitä voi käyttää muissakin jalustoissa kuin Manfrottoissa.

Conclusion

Kuulapäässä on hyvä pikalukitus, joten kameran saa helposti kiinni ja irti. On nokkelaa, että kiinnityslevy on yleisen ARCA-standardin mukainen, joten sitä voi käyttää muissakin jalustoissa kuin Manfrottoissa.

Ominaisuudet

Merkki
Manfrotto