Lowepro Active Photo BP 300 AW

Active-sarja on tarkoitettu niille, jotka haluavat yhdistää aktiivisen ulkoilmaelämän kuvauselämyksiin.

tekijä Välineopas #Kameralaukut #Lowepro
8.5

Active-sarja on tarkoitettu niille, jotka haluavat yhdistää aktiivisen ulkoilmaelämän kuvauselämyksiin. Sen huomaa heti, kun ottaa käyttöön tämän vain 1,48 kiloa painavan repun. siinä on niin sanottu Quick­Shelf-järjestelmä, mikä tarkoittaa muokattavaa hyllyjärjestelmää kuvaustarvikkeille. Kun hyllyt otetaan pois, reppu toimii tavallisena päivämatkan reppuna.

Tilaa riittää peililliselle järjestelmäkameralle objektiiveineen sekä esimerkiksi 70–200 mm:n objektiiville tai droonille eli nelikopterille. Koska repun molemmissa sivuissa on vetoketju, tavarat on helppo saada ulos myös vauhdissa. Repun yläosassa on iso tila, johon mahtuu esimerkiksi takki ja eväät. Arvostamme sitä. Hyvin pehmustetuissa olkahihnoissa on taskut silmälaseille tai puhelimelle, ja erilaisia tiloja on ylipäätään paljon, joten tavarat on helppo pitää järjestyksessä. Selän puolella on tila myös kannettavalle tietokoneelle. BP 300 AW istuu hyvin selkään, myös pyöräiltäessä. Huonona puolena on, että vyötäröhihna ei ole pehmustettu, joten sitä voi käyttää vain vähän aikaa ennen kuin se alkaa tuntua epämukavalta.

Conclusion

Huonona puolena on, että vyötäröhihna ei ole pehmustettu, joten sitä voi käyttää vain vähän aikaa ennen kuin se alkaa tuntua epämukavalta.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro