DroneGuard_BP250-Left_RGB

Lowepro DroneGuard BP250

Kuin räätälöity

#Kameralaukut #Lowepro
9.0

Lowepro oli reppuineen ensimmäisten joukossa, kun multikopterit tekivät tuloaan muutama vuosi sitten. Siihen aikaan laukut olivat vain suuria, yksinkertaisia kuoria, mutta reppujen uusi sukupolvi on todella tuonut uudistuksia mukanaan. BP250 on yksi uusista, raikkaista malleista, joka on kuin räätälöity DJI Mavic Prota varten.
Repussa kaikki on hyvää Lowe­pro-laatua, joka tunnetaan valmistajan kameralaukuista. Repussa on irrotettavat tilanjakajat, sen vetoketjut ja hihnat ovat korkealaatuisia ja repuissa on hienoja yksityiskohtia, kuten joustavat sivutaskut ja olkahihnassa oleva tasku matkapuhelinta varten.
Pienessä repussa on tila myös kameralle sekä kannettavalle tietokoneelle ja tabletille. On hienoa, että kopterin kaukosäätimen tila on suunniteltu niin, että joystickit ovat suojassa.
Ainoa miinus: BP250 ei ole kosteussuojattu eikä siihen ole sadesuojaa.

Arvio

Hyvin tilaa kopterille, akuille, kannettavalle tietokoneelle, tabletille, laturille ja puhelimen kuvanvakaimelle. Laatu ja monipuolisuus huippuluokkaa.
Kävelimme reppu selässä kaksi tuntia tihkusateessa, jota reppu ei kestänyt. Sisältö kostui, joten tässä kohtaa Lowepro on torkahtanut.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro