anm_loweFlip300_01

Lowepro Flipside 300 AW II

Mukava reppu

tekijä Välineopas #Kameralaukut #Lowepro
9.1

Flipside 300 AW II on erinomainen reppu varustukselle, jossa on peilitön tai pienehkö peilijärkkäri sekä pari objektiivia ja pieni nelikopteri. Repussa on hyvä lantiovyö, ja kun Flipsiden ottaa olalta ja se on vain vyön varassa, repun voi kiertää eteen ja käsitellä sitä vatsan päällä. Repun takaa saa nyt esille tarvittavat varusteet ja sen voi sulkea uudelleen ottamatta reppua koko aikana kokonaan pois yltä. Tämä on kätevä ja hyvin toimiva ratkaisu. Varusteet ovat hyvässä suojassa hyvin vuoratussa, joustavasti osastoidussa tilassa. Repussa on myöskin kiinteä sadeviitta. Edestä saa vedettyä esiin hihnan, joten reppuun voi kiinnittää pienen jalustan, joka ei häiritse pääsyä käsiksi varusteisiin. Hihna sopii hyvin juuri pienen matkajalustan kuljettamiseen. Edessä on käytännöllisiä taskuja mm. taulutietokoneelle, ja repun sivulla on vielä lisää joustavia taskuja esimerkiksi juomapullolle.

Arvio

Todella käytännöllinen ja edustava reppu peilittömälle tai pienelle peilijärkkärille. Se on pieni mutta tilava, ja materiaalit on valittu hyvin.
Koko reppu on avattava, jotta kameran tai objektiivin saa esiin. Kaipasimme pientä aukkoa, josta kameran saisi vedettyä ulos.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro