Lowepro M-Trekker BP150

Kaunis ja kestävä kamerareppu, jossa on tilaa pienelle järjestelmäkameralle ja tarvikkeille. Oma tasku muille tavaroille. Säännöllisessä käytössä vetoketjun jumittuminen kantohihnoihin ärsyttää. Ominaisuus tekee avaamisesta vaikeaa ja raskasta.

tekijä Välineopas #Kameralaukut #Lowepro
8.4

M-Trekker on uusi Lowepro-malli, jota on saatavilla vain yhtä kokoa. Muotoilu ja tuotteen viimeistely ovat näyttäviä. Reppua ei ole tehty nailonista, kuten voisi olettaa. Sen sijaan materiaali on kaunis, kangasmainen puuvillan ja polyesterin sekoitus. Pinta hylkii vettä. Laukkuun mahtuu järjestelmäkameran runko, muutama objektiivi ja käsisalama. Kaikki nämä vievät repusta kaksi kolmannesta. Repun yläosan kolmannes on erillinen tasku, johon pääsee käsiksi repun päältä. Selkäpuolelle menee taulutietokone tai kannettava tietokone.
Tarvitekasku aukeaa sivulta selkäpuolelle päin. Tämä ehkäisee taskuvarkauksia tehokkaasti. Toppaukset saisivat olla jämäkämmät. Ne riittävät pienille laitteille. Taskujen suut ovat ahtaat ja hankalat. Vetoketju on avattava koko repun selkäosan matkalta. Matkalla ne osuvat häiritsevästi väistämättä repun kantohihnoihin.

Arvio

Kaunis ja kestävä kamerareppu, jossa on tilaa pienelle järjestelmäkameralle ja tarvikkeille. Oma tasku muille tavaroille.

Säännöllisessä käytössä vetoketjun jumittuminen kantohihnoihin ärsyttää. Ominaisuus tekee avaamisesta vaikeaa ja raskasta.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro