LOWEPRO Nova Sport 35L AW

Kevyt ja monipuolinen kameralaukku sopii urheilukuvaajalle, joka etsii ankaraa talvisäätä kestävää laukkua.

#Kameralaukut #Lowepro
8.9

Lowepron Sport-sarjan tuotteet ovat menestyneet testeissämme, koska niissä yhdistyvät vankka rakenne, toimivuus ja keveys. Samat hyvät ominaisuudet ovat tunnusomaisia myös uudelle olkalaukkusarjalle Nova Sport AW.
Sarjassa on kolme erikokoista laukkua, joista kokeilemamme suurimman mallin tilavuus on 35 litraa. Se tuo ulkomuodoltaan mieleen sekä perinteisen Stealth Reporterin ja tyylikkään Pro Messengerin. Laukussa on hyvät pehmusteet, ja sen tilanjakoa voi muokata monipuolisesti. Kameraosasto on erillinen ja irrotettava, ja sen ansiosta Nova Sport sopii myös yleiskäyttöön. Laukkuun mahtuu kaksi järjestelmäkameraa ja useita objektiiveja, myös yksi kookas zoom-objektiivi. Lisäksi laukussa on useita pienempiä taskuja erilaisille tarvikkeille sekä kotelo kannettavalle tietokoneelle. Laukun olkahihna on hyvin pehmustettu, ja laukku on muutenkin mukava käyttää. Jäimme kaipaamaan suljettavia taskuja. Läpän kahden pikalukon sijoittaminen kulmiin ei ole hyvä ratkaisu.

Arvio

Nova Sport 35L AW on hyvin suunniteltu olkalaukku. Meitä miellytti laukun keveys sekä se, että se ei pelästy pientä sadekuuroa. Hyvä piirre on myös muunneltava sisustus. Olisimme toivoneet useampia suljettavia taskuja. Läpän pikalukot ovat hassusti kulmissa.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro