Lowepro Photo Sport Shoulder 18L

Tähän kätevään laukkuun mahtuu järkkäri ja objektiivi sekä muita lyhyen kuvausretken tarpeita. Se on myös tyylikäs olkapäällä keikkuessaan, mutta suojaako se sisältöä?

#Kameralaukut #Lowepro
8.8

Se ei ensi silmäyksellä muistuta kameralaukkua vaan pikemminkin pirteästi muotoiltua vyölaukkua. Tilaa on kuitenkin sekä järjestelmäkameralle että objektiiville. Vesi tai hiekka eivät pääse tunkemaan sisälle edes vetoketjuista.
Laukussa on kolme lokeroa: yksi suuri päällä ja yksi pieni kummallakin sivulla, joissa kaikissa on tukevat vetoketjut. Päädyssä on tasku vesipullolle. Laukku kulkee olalla oikein mukavasti aivan kuin mikä tahansa olkalaukku.
Järjestelmäkameralle objektiiveineen tarkoitettu irrotettava osasto on hyvin ajateltu yksityiskohta. Se suojaa kameraa liikkeessä niin, ettei se hölsky ympäriinsä. Irrotettavuudesta on sekin etu, että laukkua voidaan käyttää muuhunkin kuin vain kameran kantamiseen.
Vain 40 prosenttia laukusta on tarkoitettu kameravarustukselle ja muu tila muuhun tarkoitukseen. Mielestämme olisi tärkeämpää, että siinä olisi tilaa esim. ylimääräiselle objektiiville kuin vesipullolle. Hinta on kohtuullinen tälle laukulle, joka sopii aktiiviselle harrastajalle.

Arvio

Photo Sport Shoulder on huomaamaton ja kätevä kameralaukku. Se sopii nimensä mukaisesti liikkuvalle harrastajalle. Irroitettava kameraosasto suojaa varusteita, ja laukku on veden- ja pölynkestävä. Varusteille voisi olla enemmänkin tilaa, mutta hinta on kohtuullinen.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro