Lowepro Powder Backpack 500 AW

Markkinoiden parhaita reppuja hiihtävälle kuvaajalle. Toimiva ja sisältää paljon erilaisia tiloja. Vaikea löytää tavaroita, ryhditön ja jotkut vetoketjut liian löysiä. Yläosa valuu alaspäin.

tekijä Välineopas #Kameralaukut #Lowepro
8.4

Lowepron kuvausreppujen ja -laukkujen valikoima on hämmentävän suuri, ja nyt on tullut malli niille, joilla on verissä sekä kuvaaminen, lumi että hiihto. Kokeilimme reppua enimmäkseen pyöräillen ja kävellen, kuljimme se selässä noin 250 kilometriä. Reppu soveltui tarkoitukseen oikein hyvin.
Kestävyys ja ergonomia ovat tavan mukaan huippua. Lowepro ei siinä suhteessa juuri tuota pettymystä. Tilaa on esimerkiksi pienelle lumilapiolle, kannettavalle tietokoneelle ja juomavedelle. Pohjassa on vuorattu kameratila, johon mahtuu suuri kamera tai drooni, tele sekä neljä normaaliobjektiivia ja tarvikkeita. Sisutuksen voi poistaa kokonaan, jos haluaa pakata muita tavaroita. Tämä ratkaisu tunnetaan myös kilpailijalta F-stopilta, jonka reppu on kuitenkin jäykempi ja käyttökelpoisempi. Tässä onkin suurin huolemme. 55-litrainen reppu on tilava, siinä on paljon toimintoja ja hihnoja suksia varten ja se näyttää hyvältä sekä on käytännöllinen. Valitettavasti se on myös veltto ja siitä on vaikea löytää kulloinkin tarvitsemaansa. Tilat, pohja ja vetoketjut ovat löysiä, ja ennen kaikkea irrotettava yläosa roikkuu herkästi etuosan päällä. Powder on toki siltikin hyvä ja luotettava laatureppu.

Arvio

Valitettavasti se on myös veltto ja siitä on vaikea löytää kulloinkin tarvitsemaansa.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro