Lowepro Pro Trekker BP 550 AW II

Lowepron huippumalli suurelle kuvausmatkalle ei ole ainoastaan isokokoinen reppu.

tekijä Välineopas #Kameralaukut #Lowepro
8.8

Lowepron huippumalli suurelle kuvausmatkalle ei ole ainoastaan isokokoinen reppu. Siinä on monia nokkelia yksityiskohtia, jotka tekevät siitä joustavan. Yläosan voi esimerkiksi irrottaa ja käyttää sitä olkalaukkuna, ja silloin alaosan voi mittojensa puolesta ottaa lentokoneen matkustamoon. Yläosaan mahtuu järjestelmäkamera, mutta ikävä kyllä yläosassa ei ole suojaavaa pehmustetta. Sellainen on sitä vastoin alaosassa, jossa laitteet ovat turvassa kolhuilta. Alaosan osastojakoa on helppo muuttaa mieleisekseen.

Mahdutimme laukkuun  kaksi peilitöntä järkkäriä, 200–500-

millisen zoomin sekä kuusi muuta objektiivia ja muita tarvikkeita. Vyöremmin voi irrottaa ja panna reppuun, jolloin reppu vie vähemmän tilaa. Etupuolella on tila kannettavalle tietokoneelle, mutta sen lokero on altis töytäisyille ja varkauksille. Ylipäätään reppu on kuitenkin klassinen ja tukeva, ja sen vetoketjut ovat kestäviä ja olka- ja vyöremmit pehmustettuja ja mukavia silloinkin, kun kuormaa on paljon. Varusteisiin pääsee käsiksi repun etupuolelta, mutta olisi hyvä, jos sen voisi tehdä myös sivuilta päin.

Conclusion

Ylipäätään reppu on kuitenkin klassinen ja tukeva, ja sen vetoketjut ovat kestäviä ja olka- ja vyöremmit pehmustettuja ja mukavia silloinkin, kun kuormaa on paljon. Varusteisiin pääsee käsiksi repun etupuolelta, mutta olisi hyvä, jos sen voisi tehdä myös sivuilta päin.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro