Lowepro ProTactic 350 AW

Lowepron uusi pieni reppu sopii liikkuvalle kuvaajalle vaativiin oloihin. ProTactic 350 AW -repussa on runsaasti käteviä yksityiskohtia.

#Kameralaukut #Lowepro
9.1

ProTactic on Lowepron uusin vaativaan käyttöön suunniteltu reppusarja. ProTactic 350 AW on ulkomitoiltaan pieni, mutta siihen mahtuu kaksi kinokoon runkoa ja jopa kuusi objektiivia sekä 13 tuuman kannettava tietokone. Repussa on suuri määrä pieniä lokeroita ja taskuja tarvikkeille. Uuden reppusarjan erityispiirteitä ovat sen yläosan suojaava kuorirakenne sekä joustavat kiinnityskohdat eri puolilla reppua. Niihin voi kiinnittää monenlaisia kuvausvarusteita. Repun varustuksena on useita kiinnityskohtiin sopivia lisävarusteita. Repun pohjassa on sadesuoja. Kalustoon pääsee käsiksi neljän vetoketjulla suljettavan aukon kautta.
Kantomukavuus on pehmustettujen olkahihnojen ja lantiovyön ansiosta hyvä. Selän tuuletuskin toimii. Ainoa varsinainen miinus on se, että reppu on suunniteltu yksinomaan kuvausvarusteille eikä siinä siksi ole paikkaa vaatteille ja muille senkaltaisille varusteille. Pieni koko ja hyvä suunnittelu ovat kuitenkin tilannekuvaajan kannalta tärkeämpiä seikkoja.

Arvio

Lowepro ProTactic 350 AW on pienikokoinen reppu, jossa on runsaasti käteviä yksityiskohtia. Materiaalit ovat laadukkaita. Reppu on vankkarakenteinen. Sen kantomukavuus on hyvä, ja se sopii sellaisille kuvaajille, joiden pitää saada runsaasti kalustoa pieneen tilaan.

Ominaisuudet

Merkki
Lowepro