Manfrotto Chicago BP-30

On ällistyttävää, miten paljon varusteita italialaisen Manfrotton pieneen kamerareppuun saa ahdetuksi. Yksityiskohdat ovat mietittyjä ja niissä on hyviä oivalluksia.

tekijä Välineopas #Kameralaukut #Manfrotto
8.0

On ällistyttävää, miten paljon varusteita italialaisen Manfrotton pieneen kamerareppuun saa ahdetuksi. Suunnittelijat ovat selvästi nähneet paljon vaivaa hyödyntääkseen koko tilan, ja he ovat todella onnistuneet. Yksityiskohdat ovat mietittyjä: pohjassa on tukeva pehmuste, ja tavaroihin pääsee kätevästi käsiksi kummaltakin sivulta. Reppuun mahtuu hyvin peilitön järjestelmäkamera, neljä objektiivia, gimbaali ja kannettava tietokone. Väliseinät on helppo poistaa, jos reppua tarvitsee muuhun käyttöön. Suurin ongelma on, että reppu on niin pieni, että käyttäjä näyttää partiolaiselta. Reppu asettuu korkealle selkään eikä sitä ole suunniteltu pitkälle ihmiselle. Olkahihnat on pehmustettu hyvin, mutta vyötäröhihnaa ei ole.

 

Conclusion

Joustava sisutus ja runsas tila miellyttävät, mutta BP-30 on niin pieni, että se asettuu korkealle selkään, varsinkin pitkällä ihmisellä.

Ominaisuudet

Merkki
Manfrotto