Manfrotto Manhattan Mover-30

Hienoja toimintoja huomaamattomassa pakkauksessa, joka ei julista sisältöään. Hyvä hintaisekseen. Kyseessä ei ole puhdas kamerareppu, mikä näkyy ohuehkossa pintamateriaalissa.

tekijä Välineopas #Kameralaukut #Manfrotto
8.1

Manfrotton uusi kamerareppu on luotu kaupunkikuvaajille, jotka haluavat pitää tärkeimmät tarvikkeet mukana ja päästä niihin nopeasti käsiksi mutta eivät halua herättää liiaksi huomiota. Muotoilu on linjakas, ja reppu ei oikeastaan muistuta kameralaukkua. Pehmustetut väliseinät voidaan irrottaa kokonaan, jolloin laukkua voidaan käyttää tavallisena reppuna, johon mahtuu esimerkiksi vaatteita ja kirjoja. Reppu istuu hyvin selässä, mutta ulkopinnan nailonkangas ei ole kovinkaan tukeva. Kantohihnat ovat myös hiukan kapeat ja ohuet, joten laukkua ei mielellään kanna selässä tuntikausia.
Nokkela ratkaisu ovat kaksi leveää kuminauhaa, jotka voidaan kiinnittää kahden keskimmäisen lokeron yli niin, että kamera ja objektiivit eivät pääse liikkumaan kuljetettaessa. Toinen hieno yksityiskohta on etupuolen kaksi hihnaa, joita voi käyttää jalustan kiinnittämiseen reppuun. Jalusta on helppo saada tukevasti kiinni ja se pysyy hyvin paikallaan. Reppuun mahtuu järjestelmäkamera ja kolmesta neljään objektiivia, joista suurin voi olla 70–200 mm:n telezoom. Repun toisella sivulla on tasku joka sopii mainiosti esimerkiksi pienen vesipullon pitämiseen mukana matkassa.

Conclusion

Reppuun mahtuu järjestelmäkamera ja kolmesta neljään objektiivia, joista suurin voi olla 70–200 mm:n telezoom.

Ominaisuudet

Merkki
Manfrotto