Manfrotto Noreg Messenger MN-30

Erittäin joustava olkalaukku, jonka sisällä on erillinen ja itsenäisestikin käytettävä kameralaukku. Naamiointikuvio on hieman liian räikeä ja, ulko-laukun pehmustus on riittämätön.

tekijä Välineopas #Kameralaukut #Manfrotto
8.8

Parasta Manfrotton uudessa Noreg-olkalaukussa on sen joustavuus. Laukkua voi nimittäin käyttää sekä varsinaisena kameralaukkuna että tavallisena laukkuna, johon mahtuu 15 tuuman kannettava tietokone, 9,7 tuuman tabletti sekä muuta tarpeellista pikkutavaraa. Laukun sisällä on hyvin pehmustettu erillinen kameralaukku, johon mahtuu pieni järjestelmäkamera sekä kaksi lisäobjektiivia tai yksi 70–200 millimetrin tele.
On kätevää, että kameralaukun voi ottaa kokonaan pois ja käyttää sitä erikseen, sillä siinä on oma olkaremmi. ­Messenger MN-30:ssä ei ole tarrakiinnityksiä, mikä on hyvä, koska se pitävät ääntä ja kuluvat nopeasti. Itse olkalaukku on tehty ohuesta nailonista, ja siihen olisimme kaivanneet vähän vahvempaa suojaa. Hyvin sijoitettujen vetoketjujen ansiosta kuvaustarvikkeisiin on helppo päästä käsiksi, myös silloin, kun kameralaukku on olkalaukussa. Laukun harmaa naamiointikuvio on hiukan rohkea, ja olisimme kaivanneet vähemmän huomiota herättävää mustaa vaihtoehtoa. Kaipasimme myös ulkoista kuminauhataskua, johon olisi saanut vesipullon.

Conclusion

Laukun harmaa naamiointikuvio on hiukan rohkea, ja olisimme kaivanneet vähemmän huomiota herättävää mustaa vaihtoehtoa.

Ominaisuudet

Merkki
Manfrotto