NYA-EVO Fjord 36

Erittäin luja, tilava ja joustava kuvausreppu. Hyvä ergonomia sekä paljon hihnoja ja taskuja. Reppu ei avaudu sivuilta, joten kameran ja muiden kuvauslaitteiden ottaminen esiin on hidasta.

tekijä Välineopas #Kameralaukut #NYA-EVO
9.0

NYA-EVO on uusi reppuvalmistaja. F-Stopin reppujen tavoin Fjord 36:ta myydään ilman sisäpehmusteita, jolloin se toimii tavallisena reppuna. Sisäpehmusteita on kolmea kokoa ja ne hankitaan erikseen. Pienin vaihtoehto maksaa 49 euroa ja täyttää puolet repusta, jolloin päällimmäiseksi mahtuu vaikka pusero. Testasimme Fjord 36:tta suurimmilla, 89 euron hintaisilla pehmusteilla, jotka täyttävät koko repun. 338 euron kokonaishinta on melko kova mutta hyväksyttävä tämän tason repulle. Sisäpehmusteita muokataan tilanjakajilla, jolloin reppuun mahtuu kaksi isoa järkkäriä ja viisi objektiivia. Tilanjakajat on hyvin pehmustettu, ja kokonaisuus on tiukka paketti.
Nailonreppu on lujaa tekoa alumiinisine kehyksineen ja jämäköine pikalukituksineen. Se on myös vesitiivis, ja lukuisten hihnojen ansiosta NYA-EVO Fjord 36:een voidaan kiinnittää kamerajalusta, kävelysauvat tai vaikka lyhyet sukset. Ergonomia on todella hyvä, ja olkahihnojen ja lantiovyön pehmustus on mukavan tuntuinen. Sisältöön pääsee käsiksi selän puolelta, mutta valitettavasti reppu ei avaudu sivuilta. Se on siis riisuttava selästä, kun on aika ottaa kuvauslaitteet esiin. Repun värivaihtot ovat musta, vihreä, sininen ja valkoinen.

Arvio

Se on siis riisuttava selästä, kun on aika ottaa kuvauslaitteet esiin.

Ominaisuudet

Merkki
NYA-EVO