Chasing-Innovation Gladius Mini

sinulle, joka haluat ottaa kuvia ja videoita aina 100 metrin syvyyteen asti.

tekijä Välineopas #Kamerat #Chasing-Innovation
8.7

Ilmassa lennätettävät kameradroonit antavat mahdollisuuden ottaa fantastisia kuvia. Laitteiden seuraava sukupolvi työskentelee veden alla.
Kiinalainen Chasing-Innovation on tuottanut Gladius-droonin, josta on tullut kompakti versio nimellä Mini. Se kuvaa 4K-videota 100 metrin syvyyteen asti, ja kuvanlaatu on hyvä. Otoksista tulee tarkkoja ja vakaita tyynessä vedessä, mutta värit muuttavat luonnollisestikin herkästi luonnettaan, eikä voi odottaa, että kaupungin satama-altaan vesi olisi kristallinsinistä. Toisaalta kamera säätää nopeasti valotusta muuttuvan valon mukaisesti, kun käytetään Auto-asetusta. Valokuvissa on 12 megapikseliä. Yksityiskohdat ja terävyys eivät ole aivan hyvän matkapuhelimen tasoa, mutta veden alla kuvaaminen onkin erittäin vaativa laji.
Mini-version suuri uutuus on, että siinä on ylimääräinen moottori propelleineen, joten moottoreita on kaikkiaan viisi. Droonia voi siksi kääntää portaattomasti 45 astetta. Käyttö on erittäin helppoa, ja laitteen syvyyslukitus toimi erinomaisesti, joten toivottu syvyys pysyy kohdallaan.
Kun olimme ladanneet droonin, kaukosäätimen ja tukiaseman, joka lähettää koko ajan kuvaa kamerasta puhelimeen, saimme droonin nopeasti ja vaivattomasti veteen. Voimakkaan virran takia droonia oli hieman hankala ohjata takaisin maihin, mutta kun myöhemmin kokeilimme Gladius Miniä satamassa tyynellä säällä, kaikki toimi hyvin. On ilo ohjailla keltaista kapinetta meriruohon ja pikkukalojen parissa. Erittäin hauskaa tuli, kun saimme luvan kokeilla droonia meriakvaariossa. Siellä oli vasarahaita, rauskuja, monenvärisiä kaloja ja suuri merikilpikonna, joka äityi puremaan kaapelia. Gladius Mini selvisi hyökkäyksestä. se on siis rakennettu tukevaksi ja on laadukas. Kaukosäätimen rakenne on köykäisempi, mutta sekin toimii hienosti. Akku kestää peräti 100 minuutin ajan.

Conclusion

Rakenne ja navigointi korkealaatuiset.
Vakaa ja yksityiskohtainen 4K-video.
Pelkäsimme etukäteen, että hinta olisi korkeampi.

Valokuvat vaativat todella hyvää valoa.
Tiedostojen siirto hankalaa.

Ominaisuudet

Merkki
Chasing-Innovation
Megapikseliä
12
Polttovälikerroin/optinen zoom
1
Suurin ISO
3200