DJI Mavic 2 Zoom

RAW Kamera tallentaa valokuvia raakamuodossa, ja ISO-herkkyysalue on 100–6400. Zoom Kaksinkertaisen optisen zoomin lisäksi kamerassa on kaksinkertainen digitaalinen zoom.

tekijä Välineopas #Kamerat #DJI
9.3

Mavic 2 Zoom on identtinen Mavic 2 Pron kanssa. Ainoa ero on kamera. Mavic on pieni, huomaamaton, erittäin vakaa ja hyvin lentävä drooni, joka tuottaa kuviin paljon vähemmän kohinaa kuin DJI:n Phantom-droonit. Pro-mallin 20 megapikselin kamera, jossa on yhden tuuman kenno ja kiinteä 28 mm:n polttoväli, on zoom-versiossa vaihdettu 12 megapikselin ja 1/2,3 tuuman kennoon sekä optiseen 24–48 mm:n zoomiin. Hieno optinen zoom on ihanteellinen, kun halutaan maassa olevien kohteiden perspektiivi hyvin näkyviin. Zoomin ohella Zoom-mallissa on toinenkin valtti. SuperRes-toiminnolla drooni ottaa nopeasti yhdeksän kuvaa ja sulauttaa ne automaattisesti yhdeksi 48 megapikselin kuvaksi, jonka yksityiskohtien toisto on loistava. Laitteessa on myös koko joukko muita jännittäviä toimintoja sekä lennätykseen että valokuviin ja videoihin. Molempien Mavic-droonien etuna on, että niiden roottorinvarret voi taittaa kiinni runkoon. Drooni on sen ansiosta erittäin pieni ja kätevä pitää mukana matkoilla, missä se antaa sekä valo- että videokuvaukseen uusia mahdollisuuksia.

Conclusion

Drooni on sen ansiosta erittäin pieni ja kätevä pitää mukana matkoilla, missä se antaa sekä valo- että videokuvaukseen uusia mahdollisuuksia.

Ominaisuudet

Merkki
DJI
Megapikseliä
12
Polttovälikerroin/optinen zoom
2
Suurin ISO
3200