GoPro HERO4 Session

Hyvästit sukelluskotelolle.

tekijä Välineopas #Kamerat #GoPro
8.1

GoPron kiinnittämiseen on aina tarvittu sukelluskotelo, koska kotelo on ollut ainoa paikka, johon jalustan saattoi kiinnittää. Siksi videon ääni jäi melko tunkkaiseksi. Uusi kuution muotoinen GoPro Session on vedenpitävä, ja siinä on uusi kiinnitys, joka päästää äänen läpi kahteen mikrofoniin. Se on selvä parannus entiseen. Nyt ääni heikkenee enää veden alla kuvattaessa. Kamerassa on kaksi painiketta. Päällä olevalla tallennetaan videota tai intervallikuvia, ja pienellä laite paritetaan älypuhelimen kanssa. Se on tarpeen, kun kameraa hallitaan sovelluksella. Kuvauksessa voidaan valita kahdesta polttovälistä, joista kalansilmäkuvissa on runsaasti vääristymää. Värit ovat neutraalit, lukuunottamatta hyvin kylläisiä punaisen sävyjä. Yksityiskohtien toisto ei ole vain kahdeksan megapikselin voimalla huikeaa. Jyrkkäsävyiset rajapinnat piirtyvät pehmeinä, ja tasaisilla pinnoilla näkyy ruudulle suurennettuina kuvakohinaa, vaikka kuvat olisi otettu auringonvalossa.

Conclusion

Käyttömukavuus edistyi reilusti, koska enää ei jalustan käyttämiseen tarvita sukellusskoteloa. Käyttäminen on siis entistä helpompaa.
Kuvien ottamiseen tarvitaan älypuhelin. Kameran nelikulmaisen muodon muoksi sitä tulee helposti käyttäneeksi ylösalaisin tai sivuttain.

Ominaisuudet

Merkki
GoPro
Megapikseliä
8
Kuvaa/sekunti
60