GoPro HERO4 Silver

Maineikkaaseen GoPro-toimintakameraan on lisätty ensi kertaa näyttö. Kuvanlaatu ei kirvoita hurraa-huutoja, mutta kamerassa on monta muuta kiinnostavaa ominaisuutta.

tekijä Välineopas #Kamerat #GoPro
8.4

Kissan voi nostaa pöydälle saman tien: GoPron kuvanlaatu ei hurmannut ketään. Kuvien värit ja valotus ovat kyllä mainioita, ja niitä voi hienosäätää, mutta valtaosa uusista älykännyköistä päihittää HERO4 Silverin tarkkuuden selvästi, vaikka kamerassa on 12 megapikselin kenno. Videoleikkeet ovat komeita näin pienen kameran kuvaamiksi. Suurin videotarkkuus on 4K, mutta sitä voi kuvata vain 15 kuvan sekuntivauhtia, joten videokuva on yksityiskohtaista mutta nykivää. Teräväpiirtovideota voi taltioida 60 kuvan vauhdilla, jolloin liike on sulavaa.
Pienen toimintakameran varsinainen juju löytyy sen ainutlaatuisista kuvausmahdollisuuksista. Äärimmäinen laajakulma taltioi lähes kaiken kameran edessä näkyvän, ja sen vesitiivis runko sallii jopa 40 metriin sukeltamisen. Sekunnissa saa otettua 30 kuvaa. Näyttö on vain 1,7-tuumainen, mutta se täyttää kameran takapuolen likimain kokonaan ja helpottaa sommittelua. Kameraa on helppo säätää kosketusnäytöltä, vaikka valikko voisikin olla selkeämpi.

Conclusion

Pienellä näytöllä on helppo käyttää kameraa ja sommitella otoksia. Kuvat voisivat olla yksityiskohtaisempia, mutta videoleikkeet ovat laadukkaita. GoPro HERO4 Silveriä on ennen kaikkea helppo käyttää, ja sillä voi kuvata kohteita, jotka jäävät järjestelmäkameran ulottumattomiin.

Ominaisuudet

Merkki
GoPro