GoPro MAX

GoPro MAX yhdistää perinteisen toimintakameran ja 360 asteen kuvauksen ilot. MAXissa on myös ääniohjaus ja sillä voidaan kuvata veden alla viiden metrin syvyydessä.

tekijä Välineopas #Kamerat #GoPro
9.1

Amerikkalainen GoPro korvaa kömpelön 360 asteen Fusion-mallin uudemmalla kameralla. Vaikka edeltäjä tuotti hienoa 360 asteen kuvamateriaalia, siinä oli moni asia pielessä. GoPro on korjannut ongelmakohdat vankalla ja pienemmällä MAX-mallilla. Nyt toisella puolella on esimerkiksi mainio näyttö, joka näyttää kuvat selkeinä ja kirkkaina.

MAXia voidaan käyttää myös tavallisena toimintakamerana, kun vain toinen kameran kahdesta objektiivista on käytössä. Silloin saadaan Full HD -videota ja 5,5 megapikselin kuvia, mikä ei ole kummoinen saavutus eikä tämän kameran suurin vahvuus. Mutta kun otetaan käyttöön molemmat objektiivit 360 asteen kuvauksessa, otoksista tulee hyvin laadukkaita hienoine yksityiskohtineen ja sävyineen. Sisäisen HyperSmooth-kuvanvakaimen ansiosta video-otokset ovat rauhallisia. Tämän totesimme tehtyämme pari pyöräilyvieota epätasaisella maalla.

GoPro-sovellus on vihdoin ajan tasalla, joten nyt otosten kuvakulmaa voidaan muuttaa puhelimella jälkeenpäin. Sovellusta on helppo käyttää, ja sillä voidaan myös hallita kaikkia kamera-asetuksia. Tämä on kätevää silloin kun kamera on kiinnitetty kypärään. Suosittelemme varavirtalähdettä niille, jotka käyttävät sovellusta paljon, varsinkin tien päällä. Se nimittäin tyhjentää matkapuhelimen nopeasti.

MAXissa on myös ääniohjaus, ja kamera toimii veden alla viiden metrin syvyydessä, joten vedenalaiskuvauskin onnistuu. Tähän eivät kilpailijat pysty. Jos haluat sekä toimintakameran että 360 asteen kameran, MAX on mainio valinta. Jos haluat pelkän 360 asteen kameran, on Insta360 ONE X parempi vaihtoehto halvemman hinnan vuoksi.

Conclusion

360 asteen kuvauksessa otoksista tulee hyvin laadukkaita hienoine yksityiskohtineen ja sävyineen. Sisäisen kuvanvakaimen ansiosta video-otokset ovat rauhallisia, ja päivitetty sovellus tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia. Selkeä huipputuote.

Ominaisuudet

Merkki
GoPro
Megapikseliä
16,6
Polttovälikerroin/optinen zoom
-
LCD-näyttö
2,0
Kuvaa/sekunti
30
Suurin ISO
3200