Nikon COOLPIX B600

Vastaavasti se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat pienen ja kevyen kameran, jolla saa käyttökelpoisia kuvia vai nappia painamalla.

tekijä Välineopas #Kamerat #Nikon
7.8

Ehkä parasta pienessä B600:ssa, jossa on peräti 60-kertainen zoom – joka vastaa 24–1440 mm:iä – on optinen kuvanvakaus. Se korjaa kolmen aukkovälin verran, joten saimme ongelmitta teräviä kuvia käsivaralta täydellä telellä 1/250 sekunnin ajalla. Se on hieno suoritus. Automaattitarkennus reagoi nopeasti ja täsmällisesti. Hyvässä valossa B600 tuottaa tarkkoja kuvia, joissa yksityiskohdat näkyvät koko zoomalueella, joskaan kulmat eivät ole yhtä tarkkoja kuin keskiosa. Kohinaa näkyy jo ISO 800:lla.
Ärsyttävintä on, että kamerassa ei ole mahdollisuutta käsiasetuksiin tai aukon tai ajan esivalintaan. Vain ISOa, valkotasapainoa, valotuksen mittausta ja tarkennusmenetelmää voi säätää. Kamera ei ota raakakuvia, ja video on vain HD-laatua. Kaipasimme mahdollisuutta hallita kameraa, kun nyt tuntumaksi jäi, että kamera hallitsee meitä. B600 ei selvästikään ole tarkoitettu tosiharrastajille. Vastaavasti se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat pienen ja kevyen kameran, jolla saa käyttökelpoisia kuvia vai nappia painamalla.

Conclusion

Vastaavasti se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat pienen ja kevyen kameran, jolla saa käyttökelpoisia kuvia vai nappia painamalla.

Ominaisuudet

Merkki
Nikon
Megapikseliä
15,9
Polttovälikerroin/optinen zoom
60
LCD-näyttö
3
Kuvaa/sekunti
10
Suurin ISO
6400