Nokia 9 PureView 128 GB

Nokian huolitellussa lippulaivassa on peräti viisi kameraa, eikä se ole puhelimen ainoa erikoisuus.

tekijä Välineopas #Kamerat #Nokia
8.3

Nokian huolitellussa lippulaivassa on peräti viisi kameraa, eikä se ole puhelimen ainoa erikoisuus. Kun kilpailijoiden puhelimissa on kameroita eri polttoväleillä, Nokia 9 PureView’n kaikkien Zeiss-objektiivilla varustettujen kameroiden polttoväli on 28 mm, aukko 1,8 ja tarkkuus 12 megapikseliä. Kaksi kameraa ottaa värikuvia ja kolme mustavalkokuvia. Pointtina on, että kaikki kamerat kuvaavat samaan aikaan ja tuottavat siten huippuyksityiskohtaisen kuvan. Kukin niistä voi myös ottaa neljä kuvaa, jotka saadaan yhdistetyksi tekoälyn avulla.
Tulos on todella vaikuttava – enimmäkseen. Tarkkuus on erinomainen kuvan keskeltä, mutta kulmat ovat hieman pehmeät asetuksista riippumatta. Kameran säädön vaihtaminen esimerkiksi videoasennosta valokuviin on hidasta. Joskus joutuu odottamaan kolme sekuntia ennen kuin säätö vaihtuu. Raakakuvan valmistuminen ja ilmestyminen näytölle kestää tyypillisesti neljä sekuntia. Nokia 9 PureView’sta nauttiminen vaatii siis kärsivällistä asennetta.

Conclusion

Raakakuvan valmistuminen ja ilmestyminen näytölle kestää tyypillisesti neljä sekuntia. Nokia 9 PureView’sta nauttiminen vaatii siis kärsivällistä asennetta.

Ominaisuudet

Merkki
Nokia
Megapikseliä
12MP + 12MP + 12MP + 12MP + 12MP
LCD-näyttö
5.99