Polaroid Originals OneStep 2 VF Stranger Things

Kamera on vuoden 1977 Polaroid-klassikon päivitys, mutta nyt Stranger Things tv-sarjan väreissä ja päälaelleen käännetyllä muotoilulla, joka tuo mieleen sarjan rinnakkaistodellisuuden.

tekijä Välineopas #Kamerat #Polaroid Originals
8.8

Kamera on vuoden 1977 Polaroid-klassikon päivitys, mutta nyt Stranger Things tv-sarjan väreissä ja päälaelleen käännetyllä muotoilulla, joka tuo mieleen sarjan rinnakkaistodellisuuden. Usb-latausta ja itselaukaisinta lukuun ottamatta kameraan ei ole tullut paljonkaan hienoja uutuuksia. Ja se on oikeastaan helpotus. Sen ansiosta kameraan tarttuu kuin vanhaan analogiseen Polaroid-kameraan ja siitä saa sen, mitä voi odottaa: herkullisia silmänräpäyskuvia, joiden odottaminen on yhtä hauskaa kuin lopputulos. Kuvanlaatukin on sellainen, jota Polaroidilta voi odottaa. Kohteen pitää olla valossa, vaikka kameran salama tuleekin avuksi. Kameran idea ei kuitenkaan ole tarkoissa yksityiskohdissa vaan hauskanpidossa.

Arvio

Kuvanlaatukin on sellainen, jota Polaroidilta voi odottaa. Kohteen pitää olla valossa, vaikka kameran salama tuleekin avuksi. Kameran idea ei kuitenkaan ole tarkoissa yksityiskohdissa vaan hauskanpidossa.

Ominaisuudet

Merkki
Polaroid Originals