Ricoh Theta SC2

Theta SC2 on Ricohin 360 asteen kameraperheen viimeisin tulokas. Käyttö on yksinkertaista, ja kuvia on helppo jakaa älypuhelimen kautta.

tekijä Välineopas #Kamerat #Ricoh
8.7

Pieni Theta SC2 on tehty niille, jotka haluavat nopeasti jakaa hauskoja 360 asteen kuvia ja videoita esim. Facebookissa. Kahden kameran ottamat kuvat yhdistyvät automaattisesti ja hyvin, ja tuloksena on 14,5 megapikselin kuvia. 360 asteen video on 4K-laatua. Kuvanlaatu on hintaan nähden hyvä mutta ei yllä kalliimman Theta Z1:n tai suositun Insta360 One X:n tasolle yksityiskohdissa. Kun ISO-herkkyys kasvaa heikossa valossa, kuvissa näkyy kohinaa.

Käyttö on helppoa, sillä kameran keskellä on suuri laukaisin. SC2:ta voidaan myös ohjata puhelimesta Theta-sovelluksella. Se on helppokäyttöinen, ja kuvien jakaminen käy nopeasti. Jos videoita halutaan muokata tai valita tietty kuvakulma, tarvitaan Theta+ -sovellusta. On outoa, että kaikkia toimintoja ei ole koottu yhteen sovellukseen.

Conclusion

Valokuvien ja videoiden laatu on hintaan nähden hyvä, mutta ei yllä Theta Z1:n tai Insta360 One X:n tasolle yksityiskohdissa. Luova kuvankäsittely vaatii kahta sovellusta.

Ominaisuudet

Merkki
Ricoh