Samsung Galaxy S10+ 1 TB

Samsungin uuden lippulaivapuhelimen suurin houkutin on sen taustapuolen kolme kameraa. Pääkameran polttoväli vastaa 26 mm:ä ja siinä on 12 megapikseliä sekä mahdollisuus valita joko F1,5:n tai F2,4:n aukko.

tekijä Välineopas #Kamerat #Samsung
8.9

Samsungin uuden lippulaivapuhelimen suurin houkutin on sen taustapuolen kolme kameraa. Pääkameran polttoväli vastaa 26 mm:ä ja siinä on 12 megapikseliä sekä mahdollisuus valita joko F1,5:n tai F2,4:n aukko. Lisäksi puhelimessa on 52 mm:n tele, jossa on 12 megapikseliä, sekä käytännöllinen 12 mm:n superlaajakulma, jossa on 16 megapikseliä. Pääkamerassa ja telessä on molemmissa kuvanvakain. Ne tuottavat kauniita ja yksityiskohtaisia kuvia, ja valotus on erinomainen. Laajakulmakuvat ovat hieman sameampia ja niiden värit ovat liian voimakkaat ja reunat sumeat. Kohina haittaa ISO 800:sta alkaen. Automaattitarkennus on nopea ja tarkka, ja tarkennus on helppo valita myös käsin. Liikkuvat kohteet pysähtyvät hyvin. On nokkelaa, että kamera osaa ehdottaa sommittelua näytöllä. Se toimii varsin hyvin.
Pro-asetuksella voi itse valita ISOn ja valotusajan ja ottaa raakakuvia. Tällä asetuksella voi käyttää ainoastaan normaaliobjektiivia.
S10+:ssa on hyvä ja erittäin yksityiskohtainen amoled-näyttö. Sen koko on 6,4 tuumaa ja tarkkuus 3040 x 1440 pistettä.

Arvio

S10+:ssa on hyvä ja erittäin yksityiskohtainen amoled-näyttö. Sen koko on 6,4 tuumaa ja tarkkuus 3040 x 1440 pistettä.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung