Acer ConceptD CP3271KP

Acer CP3 -sarja palvelee erityisesti valokuvaajia ja graafisia suunnittelijoita, jotka tarvitsevat yksityiskohtaisen ja terävän kuvantoiston, ja tämän Acer hoitaa hyvin.

#Lisävarusteet #Acer
8.9

Tämän 27-tuumaisen IPS-näytön 3840 x 2160 pikselin 4K-resoluutio toistaa 90 prosenttia DCI-P3-väriavaruudesta, eli se pystyy toistamaan enemmän sävyjä kuin esimerkiksi sRGB-väriavaruus. Graafikoille hyvä uutinen on, että se on myös Pantone-sertifioitu, jotenka se pystyy toistamaan koko Pantone-standardivärivalikoiman.

Värintoisto on erittäin hieno ja yksityiskohtainen tehden kuvista hyvin eloisia. Lisäksi olemme tyytyväisiä HDR-asetukseen, joka lisää kuvien kirkkautta sekä kontrastia ja toistaa upeasti yksityiskohdat sekä kuvan vaaleilla että tummilla alueilla. Näytössä on sensori, joka tunnistaa ympäröivän valon ja säätelee näytön kirkkautta sitä mukaa kun valaistus muuttuu huoneessa. Tämä toimii hyvin ja on myös hyväksi silmille.

Arvio

Pidämme HDR-asetuksesta, joka lisää kuvien kirkkautta ja kontrastia sekä toistaa upeasti yksityiskohdat kuvan vaaleilla ja tummilla alueilla.

Ominaisuudet

Merkki
Acer