Acer Iconia W4

Ellet tarvitse nopeinta laitetta ja jos pienempikin näyttö riittää, on uusi acer Iconia w4 hyvä ehdokas seuraavaksi taulutietokoneeksesi.

#Lisävarusteet #Acer
8.5

Kahdeksantuumainen Iconia W4 on hieman iPadia pienempi mutta paksumpi. Se painaa 414 grammaa, ja käyttöjärjestelmänä on täysi Windows 8.1. Siihen voidaan siis asentaa sekä Windows-ohjelmia että Photoshop Expressin ja Flickrin kaltaisia Windows RT-ohjelmia. Muistia voidaan lisätä microSD-muistikorteilla, mikä on valokuvien suhteen äärimmäisen tärkeää. Näytön resoluutio on vaatimattomat 1280 x 800 pikseliä, mutta värintoisto on hyvää ja kuvanlaatu hintaan nähden erinomainen. Näyttö on vakioasetuksilla tumma ja akun kesto vastaavasti hyvä. Näytön kirkkautta kannattaa valokuvaustarkoituksiin lisätä ja ladata akku päivittäin, jos laite on ahkerassa käytössä. Prosessori selviää yllättävän hyvin. Vain 1,33 gigahertsin kellotaajuudesta huolimatta Iconia W4 kellotti mittauksissa selvästi kalliimpia laitteita parempia nopeuksia. Pääkameran tarkkuus on viisi megapikseliä. Moni sovellus tarvitsee kameraa, joka on siis hyvä olla olemassa, mutta kuvanlaatu riittää vain kuvamuistiinpanoihin.

Arvio

Iconia W4 ei ole tabletti, joka saa sormenpäät syyhyämään, eikä kamerakaan innosta. Sillä hoitaa kuitenkin arkipäiväiset kuvaustarpeet ja sillä on mukava työskennellä, kunhan näytön kirkkautta ensin lisätään oletusarvoista. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä: hinta on edullinen.

Ominaisuudet

Merkki
Acer