ADATA HD330 1 TB

Silikonivuoraus ja kovalevyllä oleva ohjelma takaavat, että levy kestää pieniä täräyksiä. Salaus toimii vain, jos levy on liitetty pc-koneeseen. Mac-käyttäjille ei ole samaa mahdollisuutta.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #ADATA
8.7

Kova isku tai pudotus lattialle voi johtaa kuvien katoamiseen ulkoiselta kiintolevyltä. Adatan HD330 tekee kaikkensa, jotta kuvat olisivat turvassa. Kiintolevyä ympäröivä silikonivuoraus vaimentaa kovimmat iskut, ja laitteessa oleva ohjelma huolehtii siitä, että kuvien siirto keskeytyy, jos levy altistuu voimakkaille liikkeille. Se on nokkelaa, sillä juuri kiintolevyn työskennellessä liikkuvien osien fyysisen vahingoittumisen riski on olemassa. Kolauttelimme kiintolevyä, kun se oli siirtämässä tiedostoja, ja se meni nopeasti taukotilaan – ja jatkoi siirtoa, kun tärinä lakkasi. Tiedostot siirtyivät usb 3.1:n kautta, ja kokeessamme 20 gigatavun kuvatiedostojen siirtäminen tietokoneelta kovalevylle vei vajaat 17 minuuttia, mikä on kelpo tulos.
Windows-tietokoneella kiintolevyn sisällön voi salata. Sitä varten luodaan salasana, kun laite avataan ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen käytössä on 256-bittinen salaus, ja tietoihin pääsee käsiksi vain salasanan avulla. Valitettavasti Mac-käyttäjillä ei ole samaa mahdollisuutta, mikä on huono asia, koska monet kuvaajat käyttävät Applen tuotteita. Kiintolevyä saa punaisena, sinisenä ja mustana, ja sen koko voi olla yksi, kaksi, neljä tai viisi teratavua.

Arvio

Kiintolevyä saa punaisena, sinisenä ja mustana, ja sen koko voi olla yksi, kaksi, neljä tai viisi teratavua.

Ominaisuudet

Merkki
ADATA