ASUS ZenBook Pro Duo UX581GV-H2004R

Tämä tehokannettava on omaa luokkaansa kahden suuriresoluutioisen näyttönsä ansiosta.

#Lisävarusteet #Asus
9.2

Tämä tehokas kannettava tietokone erottuu kilpailijoistaan erityisesti kahdella suuriresoluutioisella näytöllään. Suuressa 15,6 tuuman Oled-näytössä on 4K-resoluutio, ja myös toisen näytön 3840 x 1100 pisteellä saadaan erittäin tarkkaa toistoa, ja myös katselukulma on hyvä. Päänäyttö on Pantone-validoitu, väriavaruus on suuri DCI-P3, ja värit toistuvat kauniina ja luonnollisina. Näytöt täydentävät toisiaan hienosti, ja käyttäjä voi valita, katsooko hän niistä eri asioita vai haluatko esimerkiksi yhden kuvan jakautuvan molemmille ruuduille. Me kokeilimme katsella YouTuben opasvideoita samalla kun käsittelemme kuvia toisella näytöllä. Näytöt ovat vieläpä kosketusherkkiä, joten on mukavaa käyttää mukana toimitettua kynää kuvankäsittelyyn, kun kakkosnäyttö toimii piirtopöytänä.

Tietokone toimii salamannopeasti, eikä videoiden ja kuvien muokkaamisessa ole viipeitä. UX581GV-läppäriä on saatavana useina eri tehokkuusversioina. Me testasimme sitä 2,60 GHz:n i7 -prosessorilla, 16 gigatavun RAM-muistilla ja 512 gigatavun ssd-kiintolevyllä. Hinta voi vaikuttaa suolaiselta, mutta jos haluaa ainutlaatuisen kuvankäsittelyn tehopakkauksen, tästä saa todella hyvää vastinetta rahoilleen.

Arvio

ZenBook Pro Duo UX581GV-H2004R:n hinta on kova, mutta jos haluaa ainutlaatuisen kuvankäsittelyn tehopakkauksen, tästä saa hyvää vastinetta rahoilleen.

Ominaisuudet

Merkki
Asus