Asus ZenFone 5

24 millimetrin pääkamera ottaa hyviä kuvia. Kuvat voi tallentaa microSD-kortille. Superlaajakulmakameran yksityiskohtien toisto on huono.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Asus
8.7

Android-pohjaisessa älypuhelimessa on miellyttävä 6,2 tuuman näyttö ja 64 Gt muistia, jonka voi laajentaa micro-SD-kortilla. Takana on kaksi kameraa. Pääkamerassa on 12,2 megapikseliä, sen polttoväli vastaa 24 mm:iä ja sen valovoima on F1,8. Toinen on superlaajakulma, jossa on 8 megapikseliä ja jonka polttoväli vastaa 15 mm:iä. Kun monissa kaksoiskameralla varustetuissa älypuhelimissa on voimakas tele, ZenFone 5 siis lisää laajakulmaa. Kuvata voi täysautomatiikalla tai Pro-säädöllä, jolloin voi valita ISOn, automaattitarkennuksen, valkotasapainon sekä valotuksenkorjauksen. Raakakuvamahdollisuus on, mutta kohinanpoisto ei ota onnistukseen kauniisti raakamuuntimessa. Kamera ottaa muotokuvia, joissa on keinotekoisesti sumennettu tausta. Se toimii hyvin, mutta sumennus ei ole aivan parhainten puhelinten tasoa. Jopa hyvässä valossa laajakulmakameran kuvien yksityiskohdat näkyvät huonosti ja mielestämme siniseen taivaaseen tuli rumia läikkiä. Sen sijaan pääkameralla yksityiskohdat toistuivat hienosti. Verrattuna moniin muihin älypuhelimiin pääkameran värintoisto oli luonnollinen mutta vaimea, ja pienellä kuvankäsittelyllä kuvat vastasivat kalliimpien puhelinten laatua.

Arvio

Verrattuna moniin muihin älypuhelimiin pääkameran värintoisto oli luonnollinen mutta vaimea, ja pienellä kuvankäsittelyllä kuvat vastasivat kalliimpien puhelinten laatua.

Ominaisuudet

Merkki
Asus