ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Tällä 15,6 tuuman lisänäytöllä voi käyttää kahta näyttöä yhtaikaa kannettavalla tietokoneella tai näyttää Android-puhelimen kuvia tai videoita suurikokoisina.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Asus
7.9

Tällä 15,6 tuuman lisänäytöllä voi käyttää kahta näyttöä yhtaikaa kannettavalla tietokoneella tai näyttää Android-puhelimen kuvia tai videoita suurikokoisina. Näytössä on akku ja kaiutin, ja se kytketään muihin laitteisiin USB-C:llä tai HDMI:llä.

Se toimii hyvin kannettavan kanssa. Esimerkiksi Lightroomin valikot voi pitää esillä toisella näytöllä ja kuvan toisella. Näytön kosketustoiminnon ansiosta voi muun muassa suurentaa kuvaa koskettamalla.

Android-puhelimen käyttö yhdessä näytön kanssa ei kuitenkaan sujunut ongelmitta. Jotkut puhelimet voi liittää näyttöön helposti, mutta toiset vaativat kahden sovelluksen lataamista. Niitä ei välttämättä saa toimimaan ZenScreenin kanssa tuosta vain. Kun ne toimivat, puhelinta voi ohjata ZenScreenilta, mutta kun puhelimen asettaa makuulle, kosketusherkkyys katoaa. Se merkitsee, että näyttökuvaa pitää liikuttaa ylös tai alas pyyhkäisemällä sivulle, mikä on hassua.

Näytön voi yhdistää myös kameraan HDMI:n kautta, mutta pakettiin ei kuulu johtoa. Laadultaan Full HD -näyttö on suunnilleen yhtä hyvä kuin keskitasoisen kannettavan tietokoneen näyttö.

Arvio

Toimii hyvin kannettavan tietokoneen lisänäyttönä mutta ei niinkään puhelimen kanssa. Siinä näyttö tosin on hyvä videoiden esittämiseen.

Ominaisuudet

Merkki
Asus