DJI Goggles - 6

DJI Goggles

Kuin pilotin silmin

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #DJI
8.7

Niille, jotka ovat todella kiinnostuneita kuvauskoptereista FPV- eli First Person View -lasit ovat lähes välttämättömyys. Laseilla näkee täsmälleen saman näkymän kuin kuvauskopteri, ja tunne on kuin istuisi kopterin kyydissä ja tarkkailisi maailmaa sieltä käsin. Lasien avulla on myös helpompi sommitella kuvia ja ohjata kopteria.
Laseissa on kaksi 1920 x 1080 pikselin näyttöä. Katsojasta tuntuu siltä kuin hän seisoisi ison valkokankaan edessä. Kuvan ja silmien väliseen lyhyeen etäisyyteen täytyy totuttautua.
Lasien oikeassa reunassa on kosketusherkkä alue, josta voi yhdellä sormella ohjata kaikkia tarvittavia valikoita. Kopterin kameran liikkeitä voi myös ohjata vain liikuttamalla päätään. Kopteri reagoi lähes viipeettä, ja vaikka lasit ovat isot, ne istuvat mukavasti päässä ja toimivat langatta Mavic Pron ja Sparkin kanssa. Laseja voi myös käyttää muun muassa PlayStation 4:n kanssa.

Conclusion

Kuvalaatu on hyvä, ja lennättämisestä tulee hauskempaa. Ergonomia on 1180 gramman painosta huolimatta hyvä. Lataus riittää 5 tunniksi. Mukana kaiutin.
Vaikka lasit toimivat langatta uusimpien kopterien kanssa, lentäminen hankaloituu hieman. Vaativat pientä totuttelua. Vievät jonkin verran tilaa.

Ominaisuudet

Merkki
DJI