DJI Smart Controller

Luultavasti maailman hienoin droonien kauko-ohjain. Mainiot yksityiskohdat ja valoisa näyttö. Hinta tuntuu lompakossa, mutta ohjaimen saa noin 500 eurolla, jos sen ostaa droonin kanssa.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #DJI
9.0

Olemme innostuneita ottamaan kuvia ilmasta DJI Mavic 2:llamme, mutta kaksi asiaa ärsyttää. Ensinnäkin puhelin tai tabletti pitää liittää kaukosäätimeen ennen lennätystä. Se on hiukan hankalaa ja vie aikaa, joten voi käydä niin, että kuvauskohde katoaa sillä välin näkyvistä.
Toinen haaste on, että puhelimen ja tabletin näyttöä on hankala nähdä auringossa. Tuloksena on varsinkin kesäaikaan epäonnistuneita lentoja, kun kohde ei näy kunnolla.
DJI Smart Controller ratkaisee nämä ongelmat. Siinä on oma näyttö, joten puhelimen voi jättää taskuun. Näytön valon voimakkuus on 1000 kandelaa neliömetrillä, mikä on noin tuplasti iPhone X:ään verrattuna, ja tarkkuus on suunnilleen sama. Ongelmia ei ollut edes kirkkaassa auringossa, ja kaukosäädin on myös erittäin tukeva ja hyvin toimiva. Se painaa 630 grammaa, mutta sopii hyvin käsien väliin ja toimii Androidilla, joten DJI:n lentosovelluksen ohella siihen voi liittää muita sovelluksia esimerkiksi 360 asteen kuvia varten. Painikkeet ja joystickit toimivat täsmällisesti ja kaikki kertoo hyvästä laadusta. Akku kestää noin kaksi ja puoli tuntia, ja kuvat siirtyvät puhelimeen muutamassa sekunnissa. Hinta on korkea, mutta niin on laatukin.

Conclusion

Akku kestää noin kaksi ja puoli tuntia, ja kuvat siirtyvät puhelimeen muutamassa sekunnissa.

Ominaisuudet

Merkki
DJI