GoPro HERO

Kuvanlaatu on hyvä verrattuna muihin saman hintaluokan toimintakameroihin. Toimintoja on paljon vähemmän kuin HeroO5:ssa tai Hero6 Black Editionissa.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #GoPro
8.0

GoPron uusi toimintakamera Hero on riisuttu versio GoPron huippumalleista Hero5:sta ja 6 Black Edition -kamerasta. Valokuvapuolella tarkkuus on laskettu 12 megapikselistä kymmeneen, ja kuvasarjoja voi ottaa 30 sijasta 10 kuvan sekuntinopeudella. Hero ei ota raakakuvia eikä korjaa kalansilmäperspektiiviä. Videopuolella 4K-kuvauksesta on siirrytty Full-HD:hen, joka toimii 60 kuvan sekuntinopeudella.
Jos nämä ominaisuudet hyväksyy, uudessa Herossa on vastaavasti lukuisia hyviä puolia. Kameraa säädetään kuten muitakin, mutta sitä on helpompi käyttää, koska kosketusnäytöllä on vähemmän valikkokohtia. Kuvanlaatu on hyvän älypuhelimen tasoa, joskin värit ovat hieman vaimeat. Tarkennus on kiinteä ja yltää yhdestä kahteen metriin, mutta myös tausta näkyy tyydyttävän tarkkana kalansilmäobjektiivin suuren syvyysterävyyden ansiosta. Valotus toimii hyvin, ja digitaalisessa zoomissa on kolme vaihtoehtoa: wide, medium ja narrow.
Hero on luonnollisesti yhteensopiva sekä alkuperäisten että muiden GoPro-kiinnikkeiden kanssa, joten sen voi kiinnittää esimerkiksi kypärään tai jalustaan. Kameran mukana tulee kuitenkin vain kaksi yksinkertaista tarrakiinnikettä.

Arvio

Hero on luonnollisesti yhteensopiva sekä alkuperäisten että muiden GoPro-kiinnikkeiden kanssa, joten sen voi kiinnittää esimerkiksi kypärään tai jalustaan.

Ominaisuudet

Merkki
GoPro