GOPRO, HERO3+ Black Edition

Elegantti, wi-fillä varustettu GoPro-kamera tarjoaa uuden näkökulman valo- ja videokuvaukseen. Kuvanlaatu on hyvä, mutta runko haittaa äänen tallentamista.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #GoPro
8.5

HERO3+ on GoPron videokameroiden huippumalli, joka sopii erityisesti aktiivikuvaajille. Ennestäänkin pienikokoisen kameran koosta on saatu rapsaistua pois parikymmentä prosenttia. Myös kameran paino on pudonnut hiukan.

Kuva on hyvälaatuinen ja terävä ja värit mukavan kylläiset. Kontrasti on auringonvalossa hyvä, mutta lisääntyy valon vähetessä. Videota voidaan tallentaa aina 4K-laatuun saakka. Valokuvien tarkkuus on 12 megapikseliä, ja SuperView-toiminnolla päästään hyvin leveään kuvasuhteeseen. Kameralla voidaan ottaa sekä purskekuvasarjoja että intervallikuvia. Käyttöliittymä on vain kaksine painikkeineen niin yksinkertainen ja selkeä, että sitä oppii käyttämään kuka tahansa. Yksinkertaiset pikkukuvat kertovat, mikä ohjelma on valittuna. Wi-fi-kameraa voidaan käyttää kauko-ohjaimella tai ilmaisella älypuhelinsovelluksella. Videoleikkeiden ääni hukkuu rungon uumeniin, ja hintaa on paljon. Mukaan tulee kaksi yksinkertaista kiinnikettä. Lisävarusteina niitä voi ostaa lisää.

Arvio

Tyylikäs, hienoa laajakulmakuvaa tekevä GoPro-kamera on tarkoitettu aktiivikuvaajalle. Sitä voidaan ohjata kätevästi wi-fin avulla, ja sen kuvanlaatukin on varsin hyvä. Kameran hinta on kuitenkin edelleen varsin korkea, ja siihen on jokseenkin pakko hankkia lisävarusteita.

Ominaisuudet

Merkki
GoPro