HP ENVY 27s

Näytön kuvanlaatu on hyvä. Värit ovat hienot ja yksityiskohtien toisto erinomainen, minkä ansiosta Envy 27s sopii hyvin kuvankäsittelyyn. Vaikka HP:n näyttö ei kuulu likimainkaan luokkansa kalleimpiin, kiitettävän litteän näytön rakenne saisi olla selvästi tukevampi.

#Lisävarusteet #HP
8.7

HP:n uusi 27 tuuman 4K-näyttö, jonka tarkkuus on 3860 x 2160 pikseliä, erottuu edukseen hoikan ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Yläosan paksuus on ainoastaan 1,5 senttiä. Näytön ainoa jalka vaikuttaa kuitenkin huteralta ja heiveröiseltä, ja näyttöä voi ainoastaan kallistaa, ei siis esimerkiksi kääntää sitä tai säätää sen korkeutta, mikä laskee kokonaisarvosanaa. Näytön taustapuolella on katkaisin sekä neljä painiketta näytön säätöjä varten. Erityinen valokuva-asetus on helppo valita, ja valokuvat näkyvät siinä hyvin ja luonnollisen värisinä.
Envy 27s käyttää IPS-paneeleja, mikä näkyy hyvin toistuvina harmaasävyinä, mustana ja valkoisena sekä hyvänä yksityiskohtien toistona. Katselukulma on laaja, mihin vaikuttaa mm. heijastamaton pinta. Näyttö voidaan liittää HDMI:n, Display Portin tai USB-C:n kautta, joten sitä voidaan käyttää kannettavan tietokoneen telakkana.

Arvio

Tarkka mutta hutera

Ominaisuudet

Merkki
HP