HTC DESIRE EYE

Tarkennus toimii hyvässä valossa asiallisesti, mutta epäröiden ja epäluotettavasti niukassa valossa. Tavallisessa huonevalaistuksessa kuvanlaatu on hyväksyttävän rajoilla.

#Lisävarusteet #HTC
7.5

Tarkoitus oli saada testiin malli HTC One. Se ei kuitenkaan onnistunut, ja kun tutustuimme Desire Eye -mallin ominaisuuksiin, päätimme tyytyä siihen. Ensivaikutelma olikin hyvä. Näyttö on hyvä ja kameran saa helposti käyttöön. Myös säädöt ovat hyvin käsillä. Valotusta joutuu silloin tällöin korjaamaan, jotta kuva ei alivalottuisi, ja valkotasapainokin jouduttiin mittaamaan käsin useampaan otteeseen voimakkaan kellertävän värisävyn välttämiseksi. Tarkennus toimii hyvässä valossa asiallisesti, mutta epäröiden ja epäluotettavasti niukassa valossa. Tavallisessa huonevalaistuksessa kuvanlaatu on hyväksyttävän rajoilla.

Arvio

Ensivaikutelma HTC Desire Eye -puhelimesta on hyvä ja tekniset ominaisuudetkin tuntuvat lupaavilta. Kuvan- ja äänenlaadussa olisi parantamisen varaa, ja niiden puutteiden takia HTC jäi tässä testissä viimeiseksi.

Ominaisuudet

Merkki
HTC