Huawei P40 Pro

Matkapuhelimen käsiteltävyys ei ole kummoinen, kun sitä käytetään kamerana, ja P40 Pron tärkein uutinen onkin kuvanvakain, jota käytetään viisi kertaa suurentavan zoomin yhteydessä.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Huawei
8.3

Matkapuhelimen käsiteltävyys ei ole kummoinen, kun sitä käytetään kamerana, ja P40 Pron tärkein uutinen onkin kuvanvakain, jota käytetään viisi kertaa suurentavan zoomin yhteydessä. Se todellakin hoitaa tehtävänsä. Puhelimessa on kolme kameraa: erikoislaajakulma, normaaliobjektiivi ja tele. Kuvanlaatu on normaali- ja telealueella erinomainen kaikissa valaistusolosuhteissa. Resoluutio on peräti 50 megapikseliä, eli kuvat ovat yksityiskohtaisia. Laajakulma-alueella kuvanlaatu on poikkeuksellisen hyvä. 23 mm:llä ei kuvaan mahdu aivan yhtä paljon kuin P30:lla, mutta laatu on parasta kännykkälaatua, ja 23 mm:lläkään ei vääristymä ole voimakasta.

P40 Pro:ssa on tavalliset verkko-ominaisuudet, mutta Yhdysvaltojen kiellon vuoksi se ei voi käyttää Googlen ohjelmistoja, mukaan lukien Google Play -sovelluskauppa. Huawei koettaa saada monia erilaisia sovelluksia laitteeseensa, mutta monia tunnettuja sovelluksia, kuten Googlen YouTubea, voidaan käyttää vasta sen jälkeen, kun kielto kumotaan. Tämä tekee erinomaisesta P40 Prosta vähemmän käyttökelpoisen kuin edeltäjänsä, ja siksi sen pistemäärä on pienempi kuin mitä se laitteena ansaitsee.

Conclusion

Muuten erinomainen P40 Pro on vähemmän käyttökelpoinen kuin edeltäjänsä, ja siksi sen pistemäärä on pienempi kuin mitä se ansaitsee.

Ominaisuudet

Merkki
Huawei