JJC Sensor Scope SS-6

Kuvakennolla oleva lika pilaa parhaankin kuvan, ja vaikka kameran oma kennonpuhdistus olisi tehokas, kennolle voi jäädä likaa, jota on vaikea havaita paljain silmin.

#Lisävarusteet #JJC
9.0

Kuvakennolla oleva lika pilaa parhaankin kuvan, ja vaikka kameran oma kennonpuhdistus olisi tehokas, kennolle voi jäädä likaa, jota on vaikea havaita paljain silmin. Tässä nokkela JJC:n luuppi tulee avuksi. Se ei itse puhdista kennoa liasta, mutta se voi näyttää, onko perusteellisempi puhdistus tarpeen. Idea on aivan yksinkertainen. Luuppi asetetaan objektiivinkiinnitykseen, ja sen kuusi LED-valoa valaisevat kennon, ja samalla seitsenkertaisesti suurentava optinen lasi näyttää hienon ja kirkkaan kuvan kennon pinnasta. Akut tulevat laitteen mukana, mutta siitä on myös usb-liitin, joten virtaa saa esimerkiksi kannettavasta tietokoneesta. SS-6:lla voi myös tarkistaa objektiivin puhtauden.

Arvio

Luuppi asetetaan objektiivinkiinnitykseen, ja sen kuusi LED-valoa valaisevat kennon, ja samalla seitsenkertaisesti suurentava optinen lasi näyttää hienon ja kirkkaan kuvan kennon pinnasta.

Ominaisuudet

Merkki
JJC