Lacie DJI Copilot

Hyvin toimiva ja helppokäyttöinen ratkaisu pitemmälle matkalle. Toimii myös varavirtalähteenä. En näytä siirron viemää aikaa vaan ainoastaan pite-nevän viivan. Paljon kalliimpi kuin tavallinen kiintolevy.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Lacie
9.0

Tavallisen kiintolevyn ja Lacien DJI Copilotin välillä on huomattavasti eroa. Laciessa on akku, kortinlukija ja lukuisia usb-liitäntöjä kameralle ja droonille, joten kaikki otokset voidaan ladata levylle vauhdissa ilman, että väliin tarvitaan tietokonetta tai internetiä. Yksinkertaiselta mutta hyvin toimivalta näytöltä voi tarkistaa akun tilan, tiedostojen siirron vaiheen ja kiintolevyllä jäljellä olevan tilan. Lacien kiintolevyn koko on kolme teratavua.
Lyhyemmällä kuvauskierroksella ei tarvitse ajatella varmuuskopioita, mutta pitemmällä reissulla tiedostoista kannattaa ottaa varakopiot. Puhelimen tai tabletin voi liittää kiintolevyyn, ja ilmaisella Copilot BOSS -sovelluksella kuvia voi katsella, poistaa, nimetä uudelleen ja käyttää esimerkiksi puhelimessa tai Instagramissa. Muotoilu on loppuun asti ajateltu, ja puhelimen johto on piilotettu kehykseen. Laite kestää pölyä, roiskeita ja töytäisyjä. Siirsimme kuusi muistikortillista Copilotiin, käytimme sovellusta, ja akussa oli sen jälkeen vielä 67 prosenttia virtaa. Siirtoaika oli keskimäärin kuusi minuuttia jokaista täyttä 32 gigatavun muistikorttia kohden.

Arvio

Siirtoaika oli keskimäärin kuusi minuuttia jokaista täyttä 32 gigatavun muistikorttia kohden.

Ominaisuudet

Merkki
Lacie