Lexar SL100 Pro Portable SSD 1TB

Asia ei ehkä selviä kuvasta, mutta Lexarin kannettava SSD-kiintolevy on suunnilleen puolta pienempi kuin tavallinen ulkoinen kiintolevy ja mahtuu mukavasti esimerkiksi housuntaskuun.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Lexar
8.8

Asia ei ehkä selviä kuvasta, mutta Lexarin kannettava SSD-kiintolevy on suunnilleen puolta pienempi kuin tavallinen ulkoinen kiintolevy ja mahtuu mukavasti esimerkiksi housuntaskuun. Muotoilu on yksinkertainen ja tyylikäs. Meiltä vei 29 sekuntia siirtää 20 gigatavua nopealle MacBook Pro:lle USB-C:n kautta. Toiseen suuntaan aikaa kului 54 sekuntia. Nämä nopeudet ilahduttavat useimpia. Ajat ovat kuitenkin lähes kaksinkertaiset verrattuna Samsungin mainioon X5-kovalevyyn Thunderbolt 3 -tekniikalla. X5 vaatii kuitenkin tietokoneen, joka on Thunderbolt-yhteensopiva. Muiden tietokoneiden kanssa Lexar on hyvä valinta puoleen hintaan. Se on myös kestävä, joskaan ei X5:n tasoa.

Arvio

Ajat ovat kuitenkin lähes kaksinkertaiset verrattuna Samsungin mainioon X5-kovalevyyn Thunderbolt 3 -tekniikalla. X5 vaatii kuitenkin tietokoneen, joka on Thunderbolt-yhteensopiva. Muiden tietokoneiden kanssa Lexar on hyvä valinta puoleen hintaan. Se on myös kestävä, joskaan ei X5:n tasoa.

Ominaisuudet

Merkki
Lexar